Consulten

Ik neem maar een beperkt aantal persoonlijke (of groeps) consulten aan.

Prijzen altijd in overleg, maar reken ongeveer met zo’n 60 euro per uur voor een pasconsult (proberen of aanpassen van verschillende draagzakken) en 85 euro per uur voor een draagconsult.

Ik heb verschillende maten draagpoppen (verzwaarde demo poppen om mee te oefenen) en een uitgebreide collectie draagzakken en doeken.

Ik woon in Zuidwest-Friesland, ben bereid verder te reizen tegen een reiskostenvergoeding.

Ook bestaat er de mogelijkheid tot een digitale consult via de mail of skype. Dit is vaak een fijne optie voor ‘kleine’ draagvragen of als je de basis al beheerst maar voor een specifieke situatie toch wat tips kunt gebruiken.

Dankzij de vele trainingen die ik gevolgd heb, hoop ik voor elke situatie de passende oplossing te kunnen vinden. Ik heb workshops en lezingen bezocht met thema’s zoals ‘in arms’ en ’tandemdragen’, ben goed voorbereid op special needs , klompvoeten, heupdysplasie of andere bijzondere situaties. Ook geef ik zelf regelmatig trainingen aan zowel consulenten als aan niet-consulenten.

Ik vind het belangrijk om naar jullie persoonlijke wensen te kijken en hoop voor iedereen de meest comfortabele en veilige manier van dragen te vinden.

Stuur een mail om de wensen te bespreken!

Soms heeft een kind een voorkeur voor een off-center positie, ook daar kan ik bij helpen.

Isara ’the One’
Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Woom bike kinderfiets

2 jaar geleden schreef ik al een blog over Woom (in het Engels: hier)Ondertussen rijdt Alice (6.5) nog steeds op dezelfde fiets (ze kan nog

Foto tutorials

Stap voor stap uitleg voor verschillende knopen, met foto’s ter illustratie.  Veel draagplezier! FWCC met een twist! Kangaroo

FWCC-twist

Stap bij stap instructies voor een Front Wrap Cross Carry – met een twist! In deze foto’s is het met een newborn baby te zien